Få logo på t-skjortene våre!
Årets mest meningsfulle sponsing gir rent vann til en hel skole, samtidig som vi stolt viser fram logoen deres på t-skjortene vi har på under åpningen og påfølgende ekspedisjoner til Kilimanjaro.

10.000 kr

Dette tilsvarer 2,5 millioner liter vann: 24 t-skjorter med deres logo viser vår takknemlighet!

20.000 kr: Rør og kraner

Et av prosjektets viktige delmål: Logo på t-skjortene pluss uthevet andel m/logo på innsamlingsgrafikken synliggjør deres rause sponsing!

40.000 kr: Vanntårnet

Den mest iøyenfallende delen av prosjektet: Vi klistrer logoen på den store vanntanken, slik at den synes på lang avstand i årevis fremover!
I tillegg får dere selvfølgelig også logo på t-skjortene og uthevet andel m/logo på innsamlingsgrafikk.

80.000 kr: Pumpe og solcelleanlegg

Hjertet i hele anlegget: Gul, blå, rød eller grønn? Vi bruker deres bedrifts signaturfarge som grunnfarge på våre drakter!
I tillegg får dere selvfølgelig også logo på t-skjortene, uthevet andel m/logo på innsamlingsgrafikk og logo på den store vanntanken.

150.000 kr: Boring

Den viktigste og mest kostbare delen av prosjektet: Rett til å si at dere har gitt en brønn til Rain Edge High School og mulighet til å sende en representant for snorklipping.
I tillegg får dere selvfølgelig også deres farge og logo på t-skjortene, uthevet andel m/logo på innsamlingsgrafikk og logo på den store vanntanken.

Sponsing av personlige effekter

Hver enkelt deltaker står fritt til å gjøre egne avtaler om sponsing av øvrige personlige effekter eller plagg.

All sponsing går direkte til prosjektet

Alle deltakere dekker sine egne reisekostnader og kostnader til trykking av t-skjorter, slik at all sponsing går uavkortet til brønnprosjektet. Sponsoravtaler inngås med og faktureres av Rain Edge Norge, orgnr 994 830 961 v/Andreas Tangen.

Brønnen skal bores ved Rain Edge High School i Elementeita, Nakuru i Kenya og åpnes 16. februar 2020. Innsamlede midler utover prosjektets kostnadsramme vil bli øremerket kostnader til utdanning etter videregående skole for studenter med bakgrunn fra barnehjemmet Sure 24 Homes. Dette forvaltes gjennom Rain Edge Norges utdannigsfond.

Bekreftede sponsorer

Få logo på t-skjortene våre!

Kommunion as: 50 000 kr
 

Få logo på t-skjortene våre!

CF Maskin as: 25 000 kr

Få logo på t-skjortene våre!

Norconsult Askim

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone