Skolegang for gatebarn i Kenya 2023

Mary kom til barnehjemmet Sure 24 Homes for seks år siden, 14 år gammel. Før det bodde hun på et annet barnehjem, men fordi fadderne hennes trakk seg, satt de henne på gata. Mary er foreldreløs og vi vet ikke engang hvem slektningene hennes er. Disse siste seks årene har derfor Sure 24 vært hennes eneste familie. Her fikk hun mulighet til å gå på videregående skole, og endte tidligere i år opp med et av de beste resultatene på sitt trinn. Nå har hun akkurat begynt å studere juss ved universitetet, og er utrolig stolt. Utdanningen hennes er sponset av Nyttårsbadet.

Skolegang for gatebarn i Kenya 2023

Mary er en av 28 tidligere gatebarn vi har i utdanning akkurat nå. Isbaderne og sponsorene av Nyttårsbadet mittisbad.no har siden 2012 bidratt til at mer enn hundre ungdommer i Kenya har fått utdanning. Felles for dem alle er at de av ulike grunner har trengt hjelp til omsorg og skolegang, akkurat som Mary.

Denne vinteren kan du være med og bidra til at vi kan hjelpe enda flere! Meld deg på som deltaker eller spons de modige isbaderne her på mittsibad.no - og møt opp ved parkdammen i Askim Folkepark 1. januar kl 13 for å se de tøffeste blant oss fryse for en god sak!

64%

Finansiert
70.430
kr

Rain Edge Norge er en faddergruppe startet i Askim. Gruppa drives av frivillige, og har ca hundre medlemmer. Gjennom barnehjemmet Sure 24 homes og de to tilknyttede skolene Living Fountain Academy og Rain Edge High School, støtter vi utdanning av tidligere gatebarn i Nakuru, Kenya.

Vi har besøkt Kenya regelmessig gjennom 15 år, og sett hundrevis av barn få hjelp til et verdig liv. Vi vet at hjelpen kommer fram dit den skal. Alle som bidrar her i Norge gjør det helt gratis, så alt som gis går uavkortet til prosjektene.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone