Hjelp gatebarna tilbake til skolen

I mars stengte alle skolene i Kenya, og plutselig hadde en hel generasjon med barn og ungdom ikke noe å gjøre. Ukene gikk, og alle håpet på en gjenåpning. Men den kom aldri. I sommer erklærte president Uhuru Kenyatta at hele skoleåret var tapt.

Vi startet Rain Edge for å hjelpe barn og ungdom bort fra gata og søppelplassen. Da er utdanning avgjørende. Derfor må vi prøve å få flest mulig tilbake til skolen når den åpner igjen i januar. Og vi oppfordrer deg til å bidra - enten ved å ta et iskaldt bad selv, eller ved å sponse de som er tøffe nok til å fryse for en god sak.

Hjelp gatebarna tilbake til skolen

49%

Finansiert
135.010
kr

Rain Edge Norge er en faddergruppe startet i Askim. Gruppa drives av frivillige, og har ca hundre medlemmer. Gjennom barnehjemmet Sure 24 homes og de to tilknyttede skolene Living Fountain Academy og Rain Edge High School, støtter vi utdanning av tidligere gatebarn i Nakuru, Kenya.

Vi har besøkt Kenya regelmessig i mer enn ti år, og sett hundrevis av barn få hjelp til et verdig liv. Vi vet at hjelpen kommer fram dit den skal. Alle som bidrar her i Norge gjør det helt gratis, så alt som gis går uavkortet til prosjektene.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone