Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Sean-Robert Erwin

2.500kr

Mål

100%

Finansiert

3.050kr

Gitt
Dette blir det fjerde gang jeg dypper tærne mine ned i vannet. Pengene går til samme sted som det har gjort de siste tre årene jeg har badet. Det går til et barnehjem i Kenya som tar inn barn fra gatene og søppelfyllinga og gir dem utdanning. Støtter dere meg så hjelper dere faktisk barn med å få utdanning. Jeg har vært der og sett hva pengene går til.

Aksjonen er avsluttet

Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler navn, skriver vi det opp på badeanda.

 
Marie Vikene Berge
500
NOK
 
Henning Sørum
Nå er det bare å ta på seg badebuksa :-}
100
NOK
 
Liv Berge
Du gjør en flott jobb med å hjelpe barna
200
NOK
 
Camilla Jensen
200
NOK
 
Wenche Beate Erwin
Super stolt av deg❤️
700
NOK
 
Camilla Gillingsrud Aamodt
Flott mål
150
NOK
 
Aid-Evy Eilertsen
Godt jobba!
200
NOK
 
Linn Andrea Berge
1.000
NOK

Din gave går uavkortet til utdanning av gatebarn i Kenya gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond. Deltakerne utenfor Østfoldbadet blir belønnet med gavekort på pølse og soft-is fra MIX Askimtorget, kinobillett og diplom.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone