Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Metteetterfettet

10.000kr

Mål

35%

Finansiert

3.500kr

Gitt
Jeg hater å fryse, men for at andre skal få mulighet til utdanning hopper jeg gjerne i isvannet! Støtt mitt isbad og gi ungdom i Kenya en utdanning!

Aksjonen er avsluttet

Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler navn, skriver vi det opp på badeanda.

 
Jarle Thorstensen
Godt nytt år Mette. Thomas hadde tenkt å bade selv, men føler seg ikke helt i form i dag så vi sponser deg med det samme vi skulle sponset han med. Godt bad! Da blir det 500 fra oss og 200 fra Thomas.
700
NOK
 
Hege Torunn Hvalen
Heia Mette!
Tusen tak! Veldig overraskende! Og ikke minst veldig hyggelig!!
500
NOK
 
Bjørg Thorstensen
Hurra for deg.
Takk, mamsen! <3
300
NOK
 
Reidar Myre
Stolt av deg!
Takk! Tror bare du vil se meg fryse jeg! ;-)
2.000
NOK

Din gave går uavkortet til utdanning av gatebarn i Kenya gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond. Deltakerne utenfor Østfoldbadet blir belønnet med gavekort på pølse og soft-is fra MIX Askimtorget, kinobillett og diplom.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone