Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

John Arild Larsen

10.000kr

Mål

15%

Finansiert

1.500kr

Gitt
Askim Moo Duk Kwan. Askim UFAF Krav Maga Askim Kampsport drives av frivillige. Alle som trener her har det vi trenger. Vi ønsker at barn i Kenya skal få den muligheten å skaffe seg vann slik at de kan få en bedre hverdag.

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Marianne Hestø
Tøft gjort!
150
NOK
 
Renate Dybdal Hansen
Lykke til
250
NOK
 
Lillian Hestø
150
NOK
 
Jarle Andre Kristiansen
200
NOK
 
Modestas Kovarskas
200
NOK
 
Frode Antonsen
150
NOK
 
Sissel Nour
150
NOK
 
Jannicke Johansen
100
NOK
 
John Arild Larsen
Bade
150
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone