Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Badeanda

200kr

Mål

100%

Finansiert

700kr

Gitt
Har du bare lyst på et iskaldt bad - ikke en kampanje? Spons badeanda med 200 kr eller mer og møt opp 1. januar, så holder vi av en plass til deg! Alle bidrag mottas med gakk!

Nyttårsbadets Vipps-nummer er 79848. Alle Vipps-gaver som ikke har navnet til en bestemt deltaker, vil bli registrert på Badeanda. Dette kan ta inntil to dager.

20

dager igjen

Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler navn, skriver vi det opp på badeanda.

 
Vipps-gave
500
NOK
 
Andreas Tangen
Jeg vil bade! Kanskje.
200
NOK

Din gave går uavkortet til utdanning av gatebarn i Kenya gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond. Deltakerne utenfor Østfoldbadet blir belønnet med gavekort på pølse og soft-is fra MIX Askimtorget, kinobillett og diplom.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone