Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Arne Henriksen

10.000kr

Mål

41%

Finansiert

4.100kr

Gitt
Kjære venner og kjente med varme hjerter! 2018 er rett rundt hjørnet, og du har igjen muligheten til å starte året med å gi unge mennesker i Kenya den gaven de ønsker seg aller mest; utdanning og dermed større mulighet til å skape en framtid for seg selv og også for nasjonen. I tillegg er bonusen også i år at du kan sitte inne med en rykende varm kaffekopp på årets første dag, og kose deg med tanken på at undertegnede starter året med et magaplask og frost!

Aksjonen er avsluttet

Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler navn, skriver vi det opp på badeanda.

 
Harald Bjerkeng
Bra jobba Arne
200
NOK
 
Johnny Henriksen
Du begynner vel å trening nå.......!
1.000
NOK
 
Elisabeth Jansen
Nyyyyt nyttårsbadet Arne :-) God jul fra oss i A1
Tuuusen takk, gode kolleger! Dette er en gave jeg setter stor pris på :-)
1.200
NOK
 
Elisabeth Hellum
1. januar er jeg i Costa Rica, så ja, har det nok varmere enn deg da.... Kos deg med badet og innsatsen du gjør - det varmer det også :-)
Lett å si at det varmer når du skal til Costa Rica.... Men, tusen takk for sponsing - og du har jo helt rett
700
NOK
 
Vanja Henriksen
God fornøyelse :D
Fornøyelse?
1.000
NOK

Din gave går uavkortet til utdanning av gatebarn i Kenya gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond. Deltakerne utenfor Østfoldbadet blir belønnet med gavekort på pølse og soft-is fra MIX Askimtorget, kinobillett og diplom.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone