Spons dette isbadet!

Denne personen har meldt seg på til isbading første nyttårsdag. Deltakeren lover å isbade hvis innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Les mer om hvordan vi hjelper barn i Kenya med utdanning lenger ned på siden. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Andreas Tangen

2.024kr

Mål

100%

Finansiert

2.320kr

Gitt
La oss være enige om en ting: Det er mye mer behagelig å bade om sommeren. Det finnes også noen få mennesker som elsker isbading. Jeg er ikke en av dem. De siste tolv årene har den eneste grunnen til å gjøre dette vært pengene, som betyr enormt mye for barn og ungdom i Kenya. Hvis du sponser meg denne vinteren, skal jeg selvsagt bite tennene sammen og hoppe uti en gang til. Men jeg blir faktisk minst like glad hvis du sponser noen andre. ;)

Aksjonen er avsluttet
 
Karin&Terje Søgaard
Klart "Generalen" må i vannet! Dere gjør en STOR, god gjerning for mange. Mulig vi kommer fra Sarp for å ser på. Hilsen Karin og Terje
2.100
NOK
 
D&B T
200
NOK
 
Rebekka Tangen
20
NOK

Din gave går uavkortet til faddergruppa Rain Edge Norges utdanningsfond. Gjennom fondet gir vi utdanning til barn og ungdom reddet fra gata eller søppelplassen som ellers ikke ville hatt mulighet til å studere. Forrige høst mottok hele 28 studenter stipend fra oss!

Alle som isbader i Askim Folkepark får gavekort på milkshake fra MIX Askimtorget.

De 100 første påmeldte isbaderne får fribillett til NF Kino Askim som kan brukes på valgfri film. (0 igjen)

Skoleklassen med flest isbadere vinner gratis inngang på Østfoldbadet for HELE klassen!

Deltakeren som har samlet inn mest vinner 6 måneder gratis trening hos Family Sports Club i Askim.

Flotte premier fra MECA Nilsen Bilverksted, Askim Kulturhus, Østfoldbadet, Sprett og Pizzabakeren kan vinnes ved å vippse i Askim Folkepark 1. januar.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone