Bli supersponsor!

Spons hver kampanje med et fast beløp, og få din logo på alle kampanjesidene her på mittisbad.no!

Noen er villige til å fryse for en god sak, andre er glade for å kunne sponse og oppmuntre. Bli med på å motivere våre deltakere ved å sponse med et fast beløp! Dette vil tydeliggjøre engasjement for et positivt lokalt tiltak, og eksponeringen blir meget bra: Arrangementet samler opptil 500 mennesker, nettsidene våre har ca 10.000 besøk bare i desember og Nyttårsbadet får som regel bred omtale i lokale medier!

Forrige vinter var det 20 deltakere med kampanje på mittisbad.no som gjennomførte sine nyttårsbad. Om man sponser med 200 kr per deltaker og det skulle bli like mange denne vinteren, ville totalbeløpet blitt 4000 kr. Vi håper selvsagt på enda flere kampanjer i år. Den avregnede summen faktureres av arrangør Rain Edge Norge og betales inn innen 20. januar.

Vi ønsker også flere deltakerpremier eller loddgevinster. Gevinster med ekstra stor verdi (eks: 12 mnd gratis trening) blir brukt som hovedgevinster. Dersom det er aktuelt å bidra med dette eller på andre måter, vennligst bruk kontaktinformasjonen nederst på siden for å ta en prat med oss!

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone