Spons dette isbadet!

Denne personen har meldt seg på til isbading søndag 30. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til Byåsen jenter 05 sitt brønnprosjekt i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Arne Henriksen

6.000kr

Mål

75%

Finansiert

4.500kr

Gitt
En liten dråpe i vannet skaper store ringer. Noen barn i Kenya som får en trygg oppvekst, mulighet til utdanning og jobb kan være det som skal til for å etablere trygge rammer for nye familier og påvirke samfunnsutviklingen lokalt og også nasjonalt. Jeg har sett arbeidet som drives ved Shure 24 på nært hold, og jeg blir både ydmyk og stolt over å få være med å støtte dem som står i dette arbeidet hver dag. De gjør en viktig forskjell for mange barn og unge. Håp er en sterk drivkraft, og håp er noe av det barna får ved Shure 24.

Aksjonen er avsluttet
 
Tove Thomassen
God fornøyelse, du er en barsking❄️
500
NOK
 
Johnny Henriksen
Godt bad.
700
NOK
 
Marlene Bjerkeng
God fornøyelse!
300
NOK
 
Lotte Marlen Hildebrandt
250
NOK
 
Gry Amundsveen
Lykke til! Jeg skal fyre i peisen!
500
NOK
 
Daniel Henriksen
250
NOK
 
Geir Sigurd Henriksen
Dette er i ferd med å bli en god tradisjon :)
500
NOK
 
Kari Henriksen
500
NOK
 
Johnny Albin Henriksen
Vipps
1.000
NOK

Din gave går uavkortet til Byåsen jenter 05 sitt prosjekt for bygging av brønn i Kenya. Faddergruppa Rain Edge Norge er ansvarlig for gjennomføringen via lokale entreprenører, og planen er at brønnen skal stå ferdig påsken 2022.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone