Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Rema 1000 Rakkestad

10.000kr

Mål

20%

Finansiert

2.000kr

Gitt
Rent vann er noe alle har krav på, og gjennom arbeidet her så kan man være med på å hjelpe flere med å få rent vann. En bonus er at du får se oss bade i iskaldt vann =) Jo mer som blir gitt gjennom sponsing av Rema 1000 Rakkestad, desto flere av våre ansatte skal bade. Førstemann ut er kjøpmannen selv, også øker vi ettersom vi nærmer oss 10.000 kr. Du kan være med å gjøre en forskjell!

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Julie Amundsen
500
NOK
 
Ole Henrik Amundsen
En utrolig bra sak!
1.000
NOK
 
Reidar Myre
Tøft gjort!
500
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone