Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Mette Myre

5.000kr

Mål

100%

Finansiert

5.000kr

Gitt
Hvis jeg helt frivillig velger å fryse så kan du være sikker på at det er en veldig god grunn til det! Denne gangen bader jeg i isvann for å bidra til at de får åpnet en brønn på Rain Edge High School! Lite er viktigere enn rent vann - og kan jeg bidra så gjør jeg det! DU kan bidra ved å støtte mitt isbad!

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Reidar Myre
Vi runder opp!
Du da! ??
900
NOK
 
Heidi Hæhre
Takk! ❤️?
200
NOK
 
Borgny Myre
Lykke til fra svigermor!
Takk!
500
NOK
 
Julie Amundsen
Heia heia!
Takker og bukker!
500
NOK
 
Linda Ringstad
Vipps
Tusen takk! ???
200
NOK
 
Bjørg Thorstensen
Stå på! Stolt av deg!
500
NOK
 
Aurora og Per
Vi heier på deg <3
Ojoj! Tusen, tusen takk!!!
1.000
NOK
 
Reidar Myre
Stolt av deg! Du er tøff som bader i isvann for en god sånn!
Takk! Du vet hvor glad jeg er i å fryse!
1.200
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone