Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Madelen Korterud

3.000kr

Mål

18%

Finansiert

550kr

Gitt
Dette er til fordel for en god sak, rent vann er både viktig og noe vi her desverre tar forgitt, derfor oppfordrer jeg de som kan og vil støtte mitt isbad. Gjør det. Fryser mer enn gjerne for et såpass bra formål.

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Liv Randi Isaksen
100
NOK
 
Celine Høntorp
Så bra du at du trer frem for en god sak. Jeg får ikke hvert med, men jeg kan gjøre litt med å sponse.
100
NOK
 
Kirsten Meland
100
NOK
 
Marianne Korterud
100
NOK
 
Gro Anita Løken
Lykke til ?
50
NOK
 
Marianne Kolstad
Lykke til
100
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone