Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Simon Andrè Næss Olsen

2.000kr

Mål

73%

Finansiert

1.477kr

Gitt
Jeg liker å bade når det er kaldt og liker at en landsby får tilgang på rent vann. Jeg bader uavhengig av antall sponsorer, men brønn-prosjektet er fullstendig avhengig av sponsorer. Les om prosjektet og gi ditt bidrag i dag!

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Marius Simonsen
300
NOK
 
Nils hoaas
100
NOK
 
Bjørn S. Olsen
Pappa Bjørn
1.000
NOK
 
Daniel Rosales
Heia!
67
NOK
 
Steffen Edvardsen
Steffen :)
10
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone