Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Elvar Halldorsson

10.000kr

Mål

13%

Finansiert

1.350kr

Gitt
De fleste av oss ønsker at verden skal bli et bedre sted. En måte å bidra på er å støtte hjelpeorganisasjoner med penger slik at de kan forbedre livene til enda flere mennesker til friske, meningsfulle og lykkelige liv.

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Anna Svansdottir
Hopp og bli kald ?
100
NOK
 
Siri Christiansen
150
NOK
Anders Torvill Bjorvand
Ice, ice, baby! :-D
1.000
NOK
 
Jan Jensen
100
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone