Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Badeanda

1kr

Mål

100%

Finansiert

4.120kr

Gitt
Badeanda kan du sponse uten å føle noen form for dårlig samvittighet: Den koser seg i det iskalde vannet, og tar imot alle bidrag med gakk! Hvis du ønsker å delta uten å opprette din egen kampanje, spons badeanda med 200 kroner eller mer, merk bidraget med "jeg er med" og møt opp med badetøy 1. januar!

37

dager igjen

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Irmelin Fossengen
Vipps
200
NOK
 
Drop-in isbad
Kortbetalinger
2.200
NOK
 
Christian Juel Tangen
Vipps
200
NOK
 
Cornelia Larsson
Vipps
20
NOK
 
Stig Troøyen
Vipps
100
NOK
 
Fredrik Heier
Vipps
300
NOK
 
Josephus Rudolphus Franciscus
Vipps
100
NOK
 
Tone Merethe Schi-Ljosland
Vipps
200
NOK
 
Drop-in isbad
Kontantbetalinger
600
NOK
 
Andreas Tangen
Jeg er med!
200
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone