Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Andreas Tangen

2.020kr

Mål

100%

Finansiert

50.000kr

Gitt
Rent vann er utrolig viktig. Iskaldt vann er utrolig ubehagelig. Men hvis skolen i Kenya faktisk kan få rent vann fordi vi bader første januar, mener jeg dette er verdt å fryse for. Hvis du er enig; bli med og spons oss som skal isbade - eller bit tennene sammen og meld deg på, du også!

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

Anders Torvill Bjorvand
Juleklem fra Kommunion AS Matteus 25, 35-36
Whaaaat!!?? Dette er helt SPINNVILLT!! :-O Tusen hjertelig takk for fantastisk bidrag!!! <3
50.000
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone