Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Andreas Tangen

2.019kr

Mål

100%

Finansiert

26.700kr

Gitt
Denne kampanjen er ikke med i konkurransen om å samle inn mest penger, men hvis noen insisterer på å sponse meg skal selvsagt jeg også bade! Og så får man bare prøve å glede seg over at det først og fremst er for en god sak.

Aksjonen er avsluttet

Vil du bidra etter at kampanjen er avsluttet? Da kan du sponse badeanda. Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler deltakernavn, skriver vi det opp på badeanda-siden.

 
Nina Nesholen
Flott arbeid dere gjør ❤️
200
NOK
 
Elisabeth Korsvold
Lykke til med meningsfylt arbeid og engasjement, Andreas :-). Klem fra tante
1.000
NOK
 
Doreen og Bjørn Tangen
Enestående engasjement for en stor sak
500
NOK
Anders Torvill Bjorvand
Warm hugs from your colleagues
25.000
NOK

Din gave går uavkortet til brønn i Kenya som skal åpnes i februar 2020. Når alle målene for innsamlingen er nådd, vil ekstra gaver som blir gitt brukes til å gi utdanning til tidligere gatebarn gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone