Spons dette Nyttårsbadet!

Denne personen har meldt seg på Nyttårsbadet. Det innebærer å bade 1. januar, uansett temperatur og vær. Forutsetningen er at innsamlingsmålet blir nådd, og du kan hjelpe til ved å sponse! Pengene går til utdanning av gatebarn i Kenya. Bli med og støtt en god sak, samtidig som du gir vennen din en iskald start på det nye året!

Andreas Tangen

2.018kr

Mål

100%

Finansiert

21.018kr

Gitt
Skal man invitere med andre på isbading, kan man jo ikke være noe dårligere selv. Din sponsing betyr det mer enn du aner! I sommer hadde noen av de første vi tok inn fra gata fullført sin universitetsgrad. Vi kan virkelig være med og gjøre en forskjell!

PS: Denne kampanjen er ikke med i konkurransen om å samle inn mest.

Aksjonen er avsluttet

Du kan også sponse med Vipps #79846. Skriv navnet på den du vil sponse i meldingsteksten. Gaven blir da synlig her på mittisbad.no i løpet av en dag eller to. Mangler navn, skriver vi det opp på badeanda.

 
Elisabeth Korsvold
Lykke til, Andreas! Klem fra tante Plimpa :-)
Tusen hjertelig takk for bidraget! <3
1.000
NOK
Anders Torvill Bjorvand
Juleklem fra kollegene :-)
WOW, dette er jo helt VANVITTIG!!! Tusen hjertelig takk! <3
20.000
NOK
 
Natalie Tangen
Lykke til pappa!
Tusen takk Natalie! <3
18
NOK

Din gave går uavkortet til utdanning av gatebarn i Kenya gjennom Rain Edge Norges utdanningsfond. Deltakerne utenfor Østfoldbadet blir belønnet med gavekort på pølse og soft-is fra MIX Askimtorget, kinobillett og diplom.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone