Registrer ditt isbad i Askim

Askim Folkepark 1. januar kl 13: Masse folk, god stemning og flotte deltakerpremier! Dette er vårt hovedarrangement, hvor vi isbader for å gi utdanning til gatebarn i Kenya. Logg inn, meld deg på og få med sponsorer som heier på deg.

Påmeldingen åpner 1 desember 2024!

Spørsmål og svar:

Jeg skal isbade i Askim Folkepark - hva gjør jeg 1. januar?
Møt opp i god tid før arrangementet starter for å registrere deg, helst ikke noe senere enn 12:30. Registreringen skjer ved inngangen til parklokalet. Her får du beskjed om når du skal bade og hvor du skal skifte. Vi disponerer oppvarmede toaletter i kjelleren. Her kan ingenting legges igjen, så ta med en bag til å ha klærne dine i. I tillegg til badetøy og et stort håndkle, er det kjempelurt å ta med slippers eller crocs for å holde føttene varme.

Mange skal bade, så vi rekker bare en kjapp dukkert på hver. Er du under 13 år, bader du i en kasse med stige merket "små plask", der man kan stå uten å få hodet under vann. Er du over 13, velger du om du bader i kassa eller hopper uti en åpen råk merket "store plask". Etter badingen kan du hente diplom og premie der du registrerte deg.

Koster det noe å være med?
Nei, for deg som melder deg på her på mittisbad.no før 1. januar, er det gratis. Alle som er påmeldt får lov til å bade og vil kunne vinne premier, uavhengig av hvor mye de har samlet inn. Hvis du ikke har meldt deg på men likevel vil isbade, kan du registrere deg for et drop-in isbad på stedet i Askim Folkepark - men det koster 200 kr.

Hvordan ser jeg om jeg er påmeldt eller ikke?
Man må først registrere en bruker og deretter melde seg på. Hvis du ikke ser påmeldingen din på forsiden, betyr det antakelig at du har registrert en bruker, men ikke meldt deg på ennå. Da kan du i så fall logge deg inn med brukeren du har registrert og fullføre påmeldingen.

Hvordan vet jeg om jeg er blant de 50 som får kinobillett?
På påmeldingssiden står det hvor mange billetter vi har igjen. Hvis du meldte deg på før det stod null der og isbader når vi roper deg opp i Askim Folkepark 1. januar kl 13, får du billetten sammen med diplom og gavekort fra MIX etter at du har badet. Hvis du melder deg på men ikke isbader, går billetten videre til noen andre.

Hvordan kan vi vinne gratis inngang på Østfoldbadet?
Bare den skoleklassen som stiller med flest isbadere, vinner denne premien. Vi teller både elever og lærere. Foreldre, søsken, venner eller andre elever fra parallellklasser teller ikke. Hvis to klasser har like mange isbadere, er vinneren den klassen som har samlet inn mest.

Dere kan gjerne lage en felles påmelding, men de elevene som også vil vinne kinobillett må ha egen påmelding. Under arrangementet registrerer man seg hver for seg, men isbader sammen. Hvilken klasse som har vunnet annonseres når alle klassene er ferdige med å isbade.

Hva dekkes av billetten til Østfoldbadet?
Billetten dekker inngang for alle elever og inntil tre lærere fra én skoleklasse. Besøket må skje i skoletiden i løpet av januar, februar eller mars. Datoen avtales med Østfoldbadet minst en uke i forveien. Transport og mat må klassen ordne med selv.

Hvorfor skriver folk så mange spørsmålstegn???
Nettsiden vår er ikke så glad i emojis, og bytter de fleste av dem ut med spørsmålstegn. Prøv derfor å unngå å bruke emojis når du skriver en hilsen på mittisbad.no.

Nyttårsbadet arrangeres av faddergruppa Rain Edge Norge.
Kontaktperson for mittisbad.no: Andreas Tangen, tlf: 951 89 544 - andreas@rainedge.org

Powered by Cornerstone